Rezervirajte svoj smještaj već danas!
Apartmani Villa Luna Trogir, Hrvatska
Pogledaj ponudu

Općina Okrug

Na zapadnom dijelu otoka Čiova nalazi se općina Okrug, koju čine dva lijepa, tradicionalna naselja - Okrug Gornji i Okrug Donji. Ova su naselja je također poznata po predivnim šljunčanim plažama i uvalama, sa kojih se pruža prelijepi pogled na arhiplelag okolnih otoka.

Okrug Gornji na Otoku Čiovo

Okrug Gornji je poznat po raznovrsnoj turističkoj ponudi, koja uključuje razne zabavne, sportske i rekreativne aktivnosti, gastronomsku ponudu tradicionalnih dalmatinskih morskih specijaliteta, raznovrsne folklorne i kulturne manifestacije, bogati noćni život za mlade i širokuj ponudi smještaja. Upravo u Okrugu Gornjem se nalazi i naša Villa Luna sa svojih 8 udobnih apartmana sa pogledom na more, koji su pogodni i prilagođeni za svačije potrebe i ukuse. Okrug Gornji je živahno mjesto, idealno za ljubitelje odmora punih zabave i događanja, ali ima i svoje mirnije predjele, pa svatko u Okrugu Gornjem može pronaći nešto za sebe. U Okrugu Gornjem se mogu posjetiti crkva Uzvišenja svetog Križa, 500 godina stara crkva Sv. Tudora i 300 godina stara crkva Sv. Karla Boromejskog.
U Okrugu Gornjem nude se brojne i raznovrsne mogućnosti Aktivnog Odmora, kako za starije tako i za mlađe goste, ali i za one najmlađe i za cijelu obitelj. U blizini Villa Luna Apartmana možete pronaći razne aktivnosti, kao što su jednodnevne ekskurzije po Dalmaciji za cijelu obitelj, možda romantični izlet ili pak zabavni grupni izlet za Vas i vaše prijatelje na obližnje otoke Arhipelaga – Šolta, Drvenik Veliki i Drvenik Mali, o kojima možete više pročitati na stranicama Villa Lune. Za one malo hrabrije i željne adrenalina i jačeg fizičkog napora  tu su Parasailing, Quad & Buggy safari, Paintball, Morski Skuter, Surfanje, Vožnja Kayakom, Tuba i Banana. U Okrugu Gornjem, u blizini Villa Luna Apartmana, usidreni su i brodovi za Fish Picnic, moguće je unajmiti Pedaline i Bicikle, a u blizini samih Villa Luna Apartmana postoji i igralište za Tenis. Stoga možete biti sigurni da Vam uz ponudu aktivnosti u Okrugu Gornjem u Villa Luna Apartmanima neće biti dosadno i da ćete uvijek uspjeti pronaći nešto zabavno, zanimljivo ili opuštajuće za raditi.

Okruk Plaža ili „Trogirska Copacabana“ i Milićevo

Okruk Plaža, poznata po nazivu Copacabana, je napopularnija plaža na Trogirskoj Rivijeri, na kojoj danonoćno postoje raznovrsne aktivnosti i događanja. Zahvaljujući nekolicini barova sa dobrom glazbom, brojnim restoranima i sportskom centru je ova plaža jednako atraktivna i noću, jer se na njoj održavaju razne zabavne manifestacije, gostovanja poznatih DJ-eva i slično, pa otuda i naziv „Trogirska Copacabana“. Plaža Copacabana se nalazi u Okrugu Gornjem, na otoku Čiovo. Na plaži Okrug moguće je koristiti i usluge brodskog Taxija, koji je idealan prijevoz za povratak kući nakon noćnih provoda na plaži Copacabana. Karta brodskog Taxija stoji za odrasle 2-3 eura, a za djecu 1.50 euro.

Okrug Donji

Okrug Donji je poznat po tradicionalnim ribarskim feštama koje se održavaju tijekom cijelog ljeta. Okrug Donji je idealno mjesto za ronjenje i wind-surfing. U Okrugu Donjem se nalazi crkvica Sv. Ivana Krstitelja iz 17. stoljeća.