Rezervirajte svoj smještaj već danas!
Apartmani Villa Luna Trogir, Hrvatska
Pogledaj ponudu

Apartmani Villa Luna Trogir, Hrvatska

Privatni smještaj Apartmani Villa Luna nalaze se na otoku Čiovu, u mjestu Okrug Gornji – Planikovica V/1, samo 2 minute hoda od mora, 3.5  km od Trogira,  8 km od zračne luke Split i 28 km od Splita.
Villa Luna ima u ponudi osam apartmana i jedan zajednički smještajni prostor za oko 25 osoba.
Svi apartmani su kategorizirani, od toga tri apartmana s tri zvjezdice i pet apartmana s četiri zvjezdice.  Svaki od apartmana je kompletno opremljen za  komforan i ugodan boravak naših gostiju.

Apartmani imaju po jednu ili dvije spavaće sobe i dnevni boravak.

a.    Apartman  (2+0)  = Apartman za 1 - 2 osobe (jedna spavaća soba)
b.    Apartman  (2+2)  = Apartman za 1 - 4 osobe (jedna spavaća soba + kauč na razvlačenje za dvije osobe u dnevnom boravku)
c.    Apartman  (4+1)  = Apartman za 1 - 5 osoba (dvije spavaće sobe + kauč na razvlačenje za jednu osobu u dnevnom boravku)
d.    Apartman  (4+2)  = Apartman za 1 - 6 osoba (dvije spavaće sobe + kauč na razvlačenje za dvije osobe u dnevnom boravku)

Kako u ponudi imamo ukupno osam apartmana, u mogućnosti smo slagati različite kombinacije apartmana, tako da je Villa Luna pogodan smještaj kako za pojedince, tako i za obitelji, ali i za grupe od 20 do 30 osoba. Blizina mora, plaža, Trogira, Splita, zračne luke Split te mirno okruženje naši su aduti za Vaš lijep i ugodan odmor. Villa Luna posjeduje vlastiti parking za svoje goste.