Rezervirajte svoj smještaj već danas!
Apartmani Villa Luna Trogir, Hrvatska
Pogledaj ponudu

 Na dan dolaska, u smjestaj mozete uci nakon 15:00h a na dan odlaska izici naj kasnije do 9:00h. Broj gostiju u smjestaju ne smije prelaziti maksimalan dozvoljeni broj osoba. Prilikom izlaska iz objekta  obavezno zakljucajte vrata i zatvorite prozore, zatvorite suncobrane, iskljucite rasvjetu i sve elektricne uredjaje ( TV, Klima,Radio,stednjak ....) osim hladnjaka te zatvorite vodu. Zabranjeno je stvaranje buke, posebice u razdoblju od 14:00h-16:00h i 23:00h-7:00h. Zabranjeno je unistavanje namjestaja i opreme,  stvaranje nereda i ometanje drugih gostiju. Ukoliko krivnjom gosta dodje do ostecenja gost je duzan obavjestiti domacina i nadoknaditi nastalu stetu. Zabranjeno je iznosenje uredjaja i opreme (rucnici, pokrivaci......) iz apartmana. Koristenje uredjaja i opreme koji nisu sastavni dio smjestaja dozvoljeno je samo uz suglasnost domacina. 

Gosti su odgovorni za svoje ponasanje u kuci i okolici, te u slucaju nezgode sami odgovaraju za posljedice. Dodatni sadrzaj objekta (Bazen,Jacuzzi,Gril....) gosti koriste na vlastitu odgovornost. Gosti su duzni samostalno  brinuti za svoje stvari i vrijednosti ostavljene u apartmanu/sobama. Vlasnik ne odgovara za eventualni nestanak istih.

Gosti imaju pravo nesmetano koristiti bazen. Prije korištenja bazena potrebno je otuširati se na tušu koji se nalazi do bazena. Nije dozvoljeno skakanje u bazen i prskanje vode van bazena. Bazen je dozvoljeno koristiti od 07 do 22 sati. Gosti koriste bazen na vlastitu odgovornost te se u slučaju ozljede odriču bilo koje vrste potraživanja prema iznajmljivaču. Nije dozvoljeno korištenje bazena tijekom čišćenja i redovnog održavanja bazena.

Prije odlaska: a) molimo da smjestaj bude cist i uredan b) Svi aparati moraju biti ocisceni i ugaseni  c) Smece treba da bude baceno  u za to predvidjene kante

Vlasnik objekta ima pravo, u odsutnosti gosta, uci u apartman radi sprecavanja nastanka moguce stete ili opasnosti. O ulasku u apartman vlasnik je duzan obavjestiti gosta pri prvom sljedecem kontaktu.

U slucaju ne pridrzavanja ovog kucnog reda, domacin ima pravo  momentalno otkazati gostu daljnje pruzanje usluge smjestaja bez ikakve naknade.