Rezervirajte svoj smještaj već danas!
Apartmani Villa Luna Trogir, Hrvatska
Pogledaj ponudu

Na otoku Čiovo, kao i u  Trogiru i na Trogirskoj rivijeri, možete pronaći mnogobrojne aktivnosti kojima se već volite baviti ili bi ste možda željeli isprobati po prvi put. Ponuda je doista velika, a mnoge od ovih aktivnosti se mogu pronaći i u Okrugu Gornjem, u blizini Villa Luna Apartmana. Ovdje možete pročiitati malo više o tim aktivnostima.

Parasailing

U blizini Villa Lune se možete okušati u Parasailngu ili, ako ste to već probali i svidjelo vam se, možete i dalje uživati u njemu u Okrugu Gornjem. Za one koji ne znaju za Parasailing, recimo da je to let iznad mora s posebnom vrstom padobrana koji vuče gliser, što garantira veliku dozu adrenalina u krvi i omogućuje uživanje u prekrasnom pogledu na more i okolna mjesta.

Quad & Buggy safari

Na otoku Čiovo i u Žednom mogu se unajmiti posebna vozila, namijenjena vožnji kroz prirodu i divljinu. Obiđite na ovaj način cijeli otok čiovo i doživite njegovu bogatu prirodu u potpunosti.

Paintball

Želite li se riješiti napetosti ili možda doživjeti borbu na prvoj crti bojišnice s grupom prijatelja, no bez straha da će itko biti povrijeđen, onda je paintball to što tražite. Pucajte na Vaše neprijatelje i budite sigurni da ih pri tome nećete doista povrijediti, već samo obojati raznim bojama! Na otoku Čiovo postoji Paintball centar, u kojem možete rezervirati paintball borbu za Vas i Vašu ekipu.

Penjanje

Za ljubitelje penjanja i planinarenja tu su okolne planine Kozjak, Mosor i Biokovo, sa svojim mnogobrojnim prirodnim ljepotama i povijesnim bogatstvima. Udahnite čisti planinski zrak, pročistite dišne puteve i osjećajte se mlađima i snažnijima dok šećete ili se penjete na ove planine, o kojima možete više pročitati na našim stranicama.

Biciklizam

Ako ste ljubitelj biciklizma, Otok Čiovo možete jednostavno obilaziti vlastitim biciklom ili možete iznajmiti bicikl u nekom od centara na Čiovu ili u Trogiru. Oni hrabriji i aktivniji mogu se uputiti na izlet biciklom od Trogira do nekog drugog mjesta, možda čak i do Dubrovnika, cijelo se vrijeme vozeći obalnim putevima srednje Dalmacije.

Fish-Picnic

U Okrugu Gornjem možete rezervirati obiteljski, zabavni ili romantični fish-picnic (riblji piknik) na brodiću i otploviti na neki od obližnjih otoka Trogirskog arhipelaga.

Vožnja Kayakom

Jeste li ste ikada pokušali upravljati Kayakom i znate li šta je zapravo kayaking? U okrugu Gornjem možete isprobati i to, a za ljubitelje veslanja na raspolaganju Vam stoji mogućnost iznajmljivanja kayaka te vodići koji će vas voditi provjerenim rutama.

Surfanje

Jeste li ikada surfali valove? Da li bi ste željeli probati i osjetiti snagu i nalet adrenalina kada svladate vještinu surfanja? U Okrugu Gornjem Vam stoje na raspolaganju idealne lokacije za surfanje, tečajevi surfanja i mogućnost iznajmljivanja daski za surfanje.

Ronjenje

U Trogirskom arhipelagu i u njegovoj blizini postoji više izuzetnih i posebnih lokacija za ronjenje, među kojima se ponajviše ističu Kornatski arhipelag, s bogatim morskim ekosustavom,  i otok Zlarin.